Replies: 3 (Who?), Viewed: 9089 times.
Test Subject
Original Poster
#1 Old 1st Sep 2016 at 7:14 PM
Default black spot on mesh
I imported a new mesh to tsr workshop, and that happened (see pic). It looks fine in milkshape. I don't really know what's the problem ): This is my first time modding
Screenshots
Advertisement
Virtual gardener
staff: administrator
#2 Old 1st Sep 2016 at 8:00 PM
First, have you clicked 'yes' on a popup telling about editing the vertex data, when importing the WSO file? Else, TSRW's latest versions are having a lot of issues when it comes to TS3. It will be less stressful for you to get an older version. Here are two:

1.72 (Works with CASparts and object and is the version i'm using, just doens't work pretty well with floors and walls): http://greenplumbboblover.tumblr.co...005426/tsrw-172
0.88: (Version before TS3 and TS4 were merged together. Everything is working, although I noticed this one to give me more crash error. You know, the 'out of memory'): https://www.dropbox.com/s/ninczglje...2_0_88.rar?dl=0
Test Subject
Original Poster
#3 Old 1st Sep 2016 at 8:46 PM
I did choose 'yes'. I tried the 1.72 version, but the same problem :/ Thanks anyway~~

I came across another problem though. I tested the dress in game, and textures look really weird. Anyone know why's that? :/
Screenshots
Virtual gardener
staff: administrator
#4 Old 1st Sep 2016 at 10:42 PM
TSRw will always give a not-so-accurate view of what it might look like. Usually I lighten the outfit some more in TSRW because I know it will look right in cas and in-game. But it looks pretty cool the outfit you're working on!
Back to top